Lezing Sarah Morton – Soest    
Dinsdag, 02 Oktober 2012

Mijn naam is Sarah Morton. Met zes jaar ben ik gediagnosticeerd met autisme. Het boek “Afwijkend en toch zo gewoon”, is mijn levensverhaal over welke invloed een etiket op me had en ook wat mij perspectieven bood.

Eens zei de school over me dat 24-uurszorg voor mij de enige mogelijkheid was. Ik was zeventien jaar toen er een begeleidster in mijn leven kwam die mijn mogelijkheden zag en erkende. Mij op weg hielp naar een zelfstandig en zinvol leven.

Inmiddels woon ik op mezelf, ook door de steun en het vertrouwen van mensen die achter me staan. Het voelt als mijn levenstaak om andere mensen die ook klem zitten, een stem te geven.

Door het hele land geef ik lezingen en interviews, om mensen bewust te maken en mijn inzichten te verspreiden.

Boeken:
Wat je niet verteld is… (Over kinderen in de baarmoeder, in het gezin en in de maatschappij. Om kinderen een stem te geven.)
Afwijkend en toch zo gewoon (Levensverhaal)
Collision. De Catastrofe (Over mijn tijd binnen het speciale onderwijs)
Collision. Engagement
Ziek van angst (Psychologische thriller)
(De boeken neem ik mee naar lezingen en zijn daar ook te verkrijgen.)

Websites:
www.dus-sarah-morton.info
www.afwijkend-en-toch-zo-gewoon.nl
www.ziek-van-angst.nl

Lezing door: Sarah Morton

Datum: dinsdag 2 oktober 2012

Adres: Birkstraat 136, 3768 HM Soest

Deur open: 19:00 uur

Aanvang: 19:30  Einde: 21.00 uur

Entree: € 8,00