Beste Sarah,

Mooi jou te mogen ontmoeten in jouw boek. In het coconnetje waarin jij leeft, kan jij de wereld in en om jou heen heel goed omschrijven. Je ziet de misselijk makende maatschappij en haar rol haarscherp en geeft ons een eerlijke kijk op jouw belevingswereld. Jouw gevoel voor taal is opmerkelijk. Je hebt de diagnose autistisch gekregen. Voor mij zijn dit uiteindelijk alleen begrippen. Pas als we het geduld en het lef hebben om achter het syndroom kijken, kunnen wij zien wie wij werkelijk zijn en onszelf accepteren met al onze mogelijkheden en onmogelijkheden.

Jij laat de wereld zien dat jij in het onderwijs niet kreeg wat je nodig had als kind en de gevolgen die daaruit voortvloeien, Helaas overkomt dit nu nog vele kinderen. Jij laat de wereld zien dat het anders kan, zoveel liefdevoller en begripvoller.

Ingrid Rouleaux, auteur, initiatiefneemster van de De Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst en het Christoffel Appel, het Landelijke Burgerinitiatief, waarin het Welzijn van het Kind centraal staat.

i.rouleaux@hetnet.nl

http://www.onzekinderenzijndetoekomst.nl