Barendrecht, 16.2.2012

Beste ouders/verzorgers,

We willen u graag uitnodigen voor de volgende thema avond over een onderwerp dat regelmatig door u genoemd wordt als een onderwerp waarover men meer informatie wil hebben en waarover men met elkaar wil discussiëren: volwassen autisten, hoe ziet hun leven eruit.
Ik heb de ervaringsdeskundige Sarah Morton bereid gevonden een lezing te houden:
“Positieve Nood Sarah_Morton vertelt hoe ze als zesjarige is gediagnosticeerd met autisme. Haar jeugd is grotendeels bepaald door de mening van deskundigen. Zij heeft inmiddels vier boeken op haar naam staan en een website opgericht waarmee ze opkomt voor mensen die klem zitten, met name kinderen. Meer info:  Afwijkend-en-toch-zo-gewoon.nl en www.dus-sarah-morton.info
Het belooft een hele interessante avond te worden.

De gegevens over de avond zijn als volgt:

Onderwerp    Autisme, een manier van leven
Datum        maandag 19.3.2012
Ontvangst    vanaf 19.30 uur
Start lezing    20.00 – 21.45 uur
Plaats        Ronald MacDonaldhuis te Barendrecht, routebeschrijving bijgevoegd

Het is nodig voor deze avonden in te schrijven. Dit kan via de mail info@stichting-voorelkaar.nl of via de telefoon 0180 699799. Als er te weinig inschrijvingen zijn – het minimum is 7 – gaat de avond niet door en wordt het onderwerp later i het jaar nog eens geprogrammeerd om te zien of er dan genoeg belangstelling is.

We hebben gemerkt dat deze avonden goed zijn voor ouders en verzorgers omdat ze op deze wijze contact kunnen hebben met elkaar en ervaringen uit kunnen wisselen. We hopen dat velen van u inschrijven.

Met vriendelijke groeten,

Chris Roosen
Voorzitter Platform Voor Elkaar,